Säännöt

A) Vuokra-aika alkaa sovittuna päivänä kello 10.00.
T
avaran voi tuoda jo edellisenä päivänä 17.00 – 17.30
Maanantaina aloittavat voivat tuoda tavarat lauantaina kello 14.30 – 15.00

B)  Myyntipaikka on tyhjennettävä viimeisenä vuokrapäivänä ennen kello 17.00 ja lauantaina ennen kello 14.30. HUOM!! Liikkeen toimesta suoritetusta tyhjennyksestä perimme 10 € maksun.

C) Myyjä hinnoittaa ja järjestää myyntipaikkansa. Jos hintoja alennetaan, myyjä tekee uudet hintalaput. Kassa ei  hyväksy korjattuja hintoja (estetään varkauksia).

D)  Kirpputori ei vastaa tavaran laadusta, alkuperästä eikä varkaustapauksissa ole korvausvelvollinen. Huom! Kirpputori vuokraa hälyttimiä.

E) Tavaroiden on mahduttava myyntipaikalla hyllyille ja tankoon. Lattia ja käytävät on jätettävä vapaaksi siivousta varten.

F) Hinnattomia tuotteita sekä tuotteita joita on jäänyt myymälään kulkeutumaan, säilytetään 14 vrk, jonka jälkeen ne ovat kirpputorimarketin omaisuutta.

G) Tilityksen suoritamme 1 kerta/ viikko ennen kello 17.00. Kuitenkin niin, että kirpputori pidättää ensin maksamattoman pöytävuokraosuuden.

H) Vuokrapöydän lopetus on ilmoitettava vähintään kaksi (2) vuorokautta ennen sopimuksen loppumista. HUOM!! Jos vuokralainen lopettaa ennakkoon ilmoittamatta, perimme  8 € maksun.

I) Kirpputorille ei saa tuoda myyntiin alkoholia, tupakkaa, elintarvikkeita, aikuisviihdettä eikä piraattitallenteita.

J) Nuppineulojen käyttö hintalapuissa kielletty!